Een betonvloer plaatst u maar één keer. Daarom zijn bij bij betonvloeren.be uw beste keuze, onze ervaring is uw kwaliteit!

M&M IlegemsIn Hasselt hebben we een aantal mooie referenties.... voor M&M Ilegems hebben we in Hasselt verschillende kelders voor Appartement gebouwen uitgevoerd.  Een mooie gepolierde betonvloer voor een kelder of een parkeergarage is een solide en stevige basis om het verdere appartementsgebouw op te bouwen. 

Hier zie je een filmpje hoe de arbeiders de vloer aan het polieren zijn.Hier zie je een filmpje hoe de arbeiders de vloer aan het polieren zijn.

En als je op de afbeelding hieronder klikt zie je de mooie afgewerkte vloer en kun je zien hoe mijn dochter er op aan het fietsen is.

gepolierde betonvloer voor kelder
Kijk filmpje hier!Kijk filmpje hier!

Imme is al 4 jaar, kan goed fietsen...  al op een gepolierde vloer.  Als je goed luistert hoor je wat Imme allemaal zegt, je mag hieronder posten wat Imme zegt!

{fcomment}

Betoncentrale toevoegen

Blijf update en help ons! Hebt u zelf een BENOR betoncentrale of kent u een BENOR betoncentrale bij u in de buurt dewelke niet opgenomen is in onze bestanden ?

Dan kunt u deze zelf toevoegen vie bovenstaand menu.

Alle toevoegingen zullen eerst door ons nagekeken worden voordat de betoncentrale opgenomen wordt in onze bestanden.

Login Form