Een betonvloer plaatst u maar één keer. Daarom zijn bij bij betonvloeren.be uw beste keuze, onze ervaring is uw kwaliteit!

Net zozeer als alle andere kleuren is voor een groene betonvloer het heel belangrijk dat er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige kleurpigmenten.   Om een groene betonvloer te krijgen maken we gebruik van een pigment op basis van chroomoxide groen.

Chroomoxide groen heeft een gehalte van meer dan 98% Cr2O3 en een laag Cr6+ gehalte. Zoals alle oxides is chroomgroen een uiterst stabiel pigment en daardoor het belangrijkste UV bestendig groen pigment.

Chroomoxide groen is omwille van de uitstekende UV- en weerstabiliteit in nagenoeg alle toepassingen binnen en buiten bruikbaar.
Omwille van de alkalibestendigheid en kleurkracht is dit pigment uitstekend geschikt voor kalk- en cement producten.
Chroomoxide groen is zuurbestendig en kan in combinatie met vele chemicaliën gebruikt worden.
Vermits chroomoxide groen een goede dekkingskracht heeft, wordt het ook veelvuldig gebruikt in verfproducten.
De temperatuursbestendigheid van chroomoxide groen bedraagt meer dan 1000°C waardoor het pigment kan gebruikt worden in de keramische industrie.
 

{fcomment}

Betoncentrale toevoegen

Blijf update en help ons! Hebt u zelf een BENOR betoncentrale of kent u een BENOR betoncentrale bij u in de buurt dewelke niet opgenomen is in onze bestanden ?

Dan kunt u deze zelf toevoegen vie bovenstaand menu.

Alle toevoegingen zullen eerst door ons nagekeken worden voordat de betoncentrale opgenomen wordt in onze bestanden.

Login Form