Een betonvloer plaatst u maar één keer. Daarom zijn bij bij betonvloeren.be uw beste keuze, onze ervaring is uw kwaliteit!

Witte betonvloer terras

Het bekende architecten buro Bart Coenen BVBA deed voor de betonvloeren van het terras beroep op de firma glansbeton om een wit terras te laten polieren. 

In de weekend knack vind je meer foto's van het wit terras.  Maar ook heeft het architectenburo met zijn woning een mooie prijs mogen in ontvangst nemen via het Het boek 'Buitengewoon Belgisch Bouwen'.

 

Witte betonvloer buitengewoon belgisch bouwen

Het boek 'Buitengewoon Belgisch Bouwen', de opvolger in de reeks van het Belgisch Budget Bouwboek, is een heus coffee table book, groot van formaat en rijkelijk geïllustreerd. De uitgeverij 2voor5 pakt om de twee jaar uit met zo’n uitgebreide versie, die zich niet beperkt tot budgetvriendelijke woningen. Het Budgetboek houdt zich aan projecten gerealiseerd met een beperkt budget.

Dit jaar gaan we voluit en zien we royale projecten van voornamelijk villa’s met veel groen, zwembaden en wat men noemt, een buitengewone architectuur. Voor wie bouwen wil en dit soort woningen het einde vindt, is dit boek echt een inspiratiebron. Je krijgt er meteen ook het kruim bij van de architecten, die dit soort panden optrekken.

Al gaat het vooral om Vlaamse bouwmeesters. Het boek noemt zich wel Belgisch, maar de Franstaligen zijn amper vertegenwoordigd. Daar bestaat wel een verklaring voor. Er wordt gewoon veel meer individueel gebouwd aan Vlaamse kant.

{fcomment}

Betoncentrale toevoegen

Blijf update en help ons! Hebt u zelf een BENOR betoncentrale of kent u een BENOR betoncentrale bij u in de buurt dewelke niet opgenomen is in onze bestanden ?

Dan kunt u deze zelf toevoegen vie bovenstaand menu.

Alle toevoegingen zullen eerst door ons nagekeken worden voordat de betoncentrale opgenomen wordt in onze bestanden.

Login Form