Een betonvloer plaatst u maar één keer. Daarom zijn bij bij betonvloeren.be uw beste keuze, onze ervaring is uw kwaliteit!

Dinsdag, 21 augustus 2007 18:33

Betonvloer in kelder

Rate this item
(2 stemmen)
Fietsen op een betonvloer Fietsen op een betonvloer

Onze firma voert dagelijks betonvloeren voor kelders uit, echter als je jongste dochter er een keertje op komt fietsen, verdient deze gepolierde betonvloer toch wel bijzondere aandacht

In Hasselt hebben we een aantal mooie referenties.... voor M&M Ilegems hebben we in Hasselt verschillende kelders voor Appartement gebouwen uitgevoerd.  Een mooie gepolierde betonvloer voor een kelder of een parkeergarage is een solide en stevige basis om het verdere appartementsgebouw op te bouwen, maar wij voeren natuurlijk ook particuliere vloerplaten uit.

Imme is al 4 jaar en kan al goed fietsen hoor! Misschien hoor je ze tegen haar papa pragen ?
Dan moet je zeker goed luisteren en natuurlijk mag je onderaan reageren!

Gepolierde betonvloer in kelder plaatsen of tegels leggen ?

Als men gaat bouwen is dit ongeveer de eerste vraag die er gesteld gaat worden. Want iedere woning heeft een funderingsplaat nodig. Als men de funderingsplaat van de kelder in openlucht kan polieren is dit qua prijs heel interessant. Al te vaak hoort men horror verhalen van vloeren die los komen of verregend zijn, echter indien u werkt met een aannemer met ervaring zal dit niet snel voorvallen. Bij slechte omstandigheden, weigeren wij gewoon om het werk uit te voeren, hetgeen u een vertraging van een aantal dagen geeft, echter een besparing van verschillende duizenden euro's.

Is een gepolierde beton vloer glad om op te fietsen ?

An sich is een gepolierde beton niet glad, echter als er water op de betonvloer staat kan hij wel glad worden. Maar dat is natuurlijk zo met iedere vloer. In dit opzicht is het een goed idee om de gepolierde betonvloer droog te houden, indien men dit doet is hij niet glad.

Betonvloer voor in de kelder wat is de kostprijs ?

Ieder project is natuurlijk anders, in dit opzicht is het heel moeilijk om op de website een vaste prijs te geven. Het goedkoopste is om een gepolierde betonvoer in open lucht te laten uitvoeren. Een bestaande kelder brengt heel wat kantwerk met zich mee, en is dienaangaande moeilijker. Daarom kies de juiste dag (regen/wind/sneeuw/te veel zon/....) en laat uw funderingsvloer dadelijk polieren. Dit is een mooie en goedkope oplossing.

Hoe mijn gepolierde keldervloer onderhouden ?

Een betonvloer is van nature uit poreus, u kunt het beste de betonvloer dadelijk verzadigen. Dit kan met een natuurlijke lijn olie, boenmiddel echter wij hebben hiervoor gespecialiseerde producten dewelke er voor zorgen dat u jaren plezier hebt van uw betonvloer in de kelder.

Hier zie je een filmpje hoe de arbeiders de vloer aan het polieren zijn.Hier zie je een filmpje hoe de arbeiders de vloer aan het polieren zijn.

Het laatst gewijzigd op Woensdag, 13 mei 2020 13:53

Related items

Media

Laat een bericht achter

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

1 comment

 • Comment Link witters Woensdag, 07 oktober 2020 13:42 posted by witters

  hallo

  we willen een nieuwe betonnen vloer in onze bestaande kelder gepolierd
  oppervlakte is 13 meter op 13
  maaivenstraat tessenderlo
  gsm 0497720575
  gr witters jean

Betoncentrale toevoegen

Blijf update en help ons! Hebt u zelf een BENOR betoncentrale of kent u een BENOR betoncentrale bij u in de buurt dewelke niet opgenomen is in onze bestanden ?

Dan kunt u deze zelf toevoegen vie bovenstaand menu.

Alle toevoegingen zullen eerst door ons nagekeken worden voordat de betoncentrale opgenomen wordt in onze bestanden.

Login Form