Een betonvloer plaatst u maar één keer. Daarom zijn bij bij betonvloeren.be uw beste keuze, onze ervaring is uw kwaliteit!

Dinsdag, 13 september 2011 23:29

Betonvloer nodig ? Betonvloeren vind je terug op betonvloeren.be Featured

Rate this item
(0 stemmen)

Betonvloeren op betonvloeren .be

betonvloer stortenHet storten van betonvloeren is echt specialistenwerk.  Betonvloeren bestaan in alle maten en in alle dikte. Een betonvloer van 1,10 meter dik voor een industriële parking van een appartementsgebouw.

Een industrievloer van 3800 m² groot voor een houthandel. Een vloer van 5 cm in het Wijnegem shopping centrum.  Een glansbeton van 100 m² in een particuliere woning, de woonboot van Tom Waes of in "mijn restaurant"...  Betonvloeren van 30 cm dik voor keldervloeren.  Betonvloeren spiegelglad gepolierd of antislip gepolierd voor een buitenparking.  Een geborstelde inrij helling voor een appartement.

Wij wensen u alle soorten betonvloeren op onze website te laten zien, en dit met duidelijke en eenvoudige foto's.  NO nonsens, betonvloeren hoe ze zijn !

Een betonvloer storten voert u maar één keer uit.   Enkel specialisten zorgen er voor dat betonvloeren een stevig fundament worden, waar u verder op kunt bouwen.

{fcomment}

Het laatst gewijzigd op Donderdag, 30 mei 2013 11:59

Laat een bericht achter

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Betoncentrale toevoegen

Blijf update en help ons! Hebt u zelf een BENOR betoncentrale of kent u een BENOR betoncentrale bij u in de buurt dewelke niet opgenomen is in onze bestanden ?

Dan kunt u deze zelf toevoegen vie bovenstaand menu.

Alle toevoegingen zullen eerst door ons nagekeken worden voordat de betoncentrale opgenomen wordt in onze bestanden.

Login Form